Syyskokous hyväksyi ARVOn strategiset painopisteet ensi vuodelle

Vastuullinen johtaminen, ihmislähtöiset palvelut sekä vaikuttava, vastuullinen bisnes ovat Arvoliiton tavoitteiden ytimessä 2022.

Arvoliiton syyskokous järjestettiin pandemiatilanteen vuoksi jälleen Teamsin välityksellä. Toimitusjohtaja Ulla Nord esitteli vuoden 2022 toimintasuunnitelman, jossa kerrotaan tulevan vuoden tavoitteista ja konkreettisesta tekemisestä niiden saavuttamiseksi.

ARVO haluaa kehittää yhteiskunnallisten yritysten liiketoiminta-, arvojohtamis- ja vaikuttavuusosaamista. Se tavoittelee pysyvää muutosta, yhteiskunnallisten yritysten aseman parantamista. ARVO tekee työtä innovatiivisesti ja rohkeasti. Se osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun ja haluaa luoda uusia, yhteisiä rahoitus- ja liiketoimintamalleja. 

ARVO ry:ssä jatkaa edelleen kaksivuotiskaudelle 2021–2022 valittu hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja Pentti Lemmetyinen (Setlementtiliitto), varapuheenjohtaja Tuomas Koskela (Aspa-säätiö), Kirsi Konola (Kehitysvammaisten Palvelusäätiö), Juha Kaakinen (Y-Säätiö), Juha Ojajärvi (Perho Liiketalousopisto), Jukka Rautavalta (Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö), Soile Kuitunen (Kuntoutusäätiö) ja Amel Gaily (FIBAN). 

Yhdistyksen tilintarkastajaksi 2022 valittiin KHT:n Kirsi Aromäki. 

Lue lisää: ARVO ry:n toimintasuunnitelma 2022 

Lisätietoja: 
Ulla Nord 
ulla.nord@arvoliitto.fi, 050 5781 259.