Liity jäseneksi

Yhteiskunnallinen yritys, tervetuloa ARVOn jäseneksi!

Kasvavassa verkostossamme on edustettuna laaja joukko erikokoisia yrityksiä eri toimialoilta. Meitä yhdistää palo tehdä töitä yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseksi vastuullisesti ja vaikuttavasti.

ARVOn jäsenyys ei edellytä Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä. Lue lisää ARVOn toiminnasta täältä.

Jäsenkategoriat ja jäsenkriteerit

ARVOlla on kolme jäsenkategoriaa: varsinaiset jäsenet, yhteisöjäsenet ja kannatusjäsenet. Jäsenmaksu määräytyy liikevaihdon mukaan. Tutustu jäsenmaksuihin täällä.

ARVOn varsinaisten ja yhteisöjäsenten on täytettävä yhteiskunnallisen yrityksen kriteerit, kannatusjäseniksi toivotamme tervetulleiksi yritykset ja yhteisöt, jotka haluavat edistää yhteiskunnallisen yritystoiminnan ja arvolähtöisen liiketoiminnan toimintaedellytyksiä.

Jos haette varsinaista tai yhteisöjäsenyyttä, pyydämme liittämään hakemuksen mukaan kopion yhtiöjärjestyksestänne tai säännöistänne.

Pyydämme teitä myös tutustumaan ARVOn sääntöihin:

Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry säännöt

Ota yhteyttä (susanna.kallama@arvoliitto.fi, puh. 040 587 2445)  ja kerromme mielellämme lisää jäsenyyksien hyödyistä ja jäsenmaksuista.

Haluatko kuulla lisää?

Susanna Kallama

Susanna Kallama

Toimitusjohtaja
040 587 2445
susanna.kallama@arvoliitto.fi