Liity jäseneksi

Yhteiskunnallinen yritys, tervetuloa Arvoliiton jäseneksi!

Kasvavassa verkostossamme on edustettuna laaja joukko erikokoisia yrityksiä eri toimialoilta. Meitä yhdistää palo tehdä töitä yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseksi vastuullisesti ja vaikuttavasti.

ARVOn jäsenyys ei edellytä Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä. Lue lisää ARVOn toiminnasta täältä.

Jäsenkategoriat ja jäsenkriteerit

ARVOlla on kolme jäsenkategoriaa: varsinaiset jäsenet, yhteisöjäsenet ja kannatusjäsenet. Jäsenmaksu määräytyy liikevaihdon ja palkkasumman mukaan.

ARVOn varsinaisten ja yhteisöjäsenten on täytettävä yhteiskunnallisen yrityksen kriteerit, kannatusjäseniksi toivotamme tervetulleiksi yritykset ja yhteisöt, jotka haluavat edistää yhteiskunnallisen yritystoiminnan ja arvolähtöisen liiketoiminnan toimintaedellytyksiä.

Jos haette varsinaista tai yhteisöjäsenyyttä, pyydämme liittämään hakemuksen mukaan kopion yhtiöjärjestyksestänne tai säännöistänne.

Pyydämme teitä myös tutustumaan Arvoliiton sääntöihin:

Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry säännöt

Ota yhteyttä (katja.anoschkin@arvoliitto.fi, puh. 050 530 5039)  ja kerromme mielellämme lisää jäsenyyksien hyödyistä ja jäsenmaksuista.

Haluatko kuulla lisää?

Katja Anoschkin

Katja Anoschkin

Kehitysjohtaja
050 530 5039
katja.anoschkin@arvoliitto.fi