Ilmoita suosikkisi vuoden 2021 Vaikuttavimmaksi ARVO-teoksi!

Arvoliitto haluaa nostaa esiin yrityksiä ja yhteisöjä, joiden toiminnassa innovatiivisuus ja vaikuttavuus yhdistyvät yhteiskunnan, ihmisten tai ympäristön hyväksi.  
Kerro meille, mikä yritys, yhteisö, julkinen toimija tai yksityinen innovaatio on mielestäsi erityisen onnistunut hyvin tuottamaan positiivisia vaikutuksia ihmisten elämään vuonna 2021. Ehdota voittajaa tämän sivun lopussa! 

Mitä etsimme?
Etsimme konkreettisia tekoja, jotka helpottavat ihmisten elämää ja ratkaisevat yhteiskunnallisia haasteita. Haemme myös vaikuttavuutta. Palkittava toimija voi olla pieni tai suuri. Sillä voi olla yksi tai useampia vaikutuksen kohteita. Teon vaikuttavuudesta täytyy olla näyttöä. Annamme arvoa myös idean rohkeudelle ja innovatiivisuudelle. 

Kenelle kilpailu on tarkoitettu?
Palkittava voi olla yritys tai yhteisö, kampanja, innovaatio tai toimintatapa. 

Yhteistyöhankkeissa tunnustus voidaan jakaa useiden toteuttajien kesken. Jos palkittava teko on yritys, sen ei tarvitse olla Arvoliiton jäsen, eikä sillä tarvitse olla Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä – tärkeintä on yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Kilpailu on siis kaikille toimijoille avoin.

Kuka voi ehdottaa palkittavaa?
Ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa. Yritys tai yhteisö voi ehdottaa palkinnon saajaksi myös itseään, omia hankkeitaan tai yhteistyökumppaneidensa hankkeita. Myös yksittäiset ihmiset voivat tehdä ehdotuksia. 

Mihin mennessä ehdotukset pitää tehdä?
Ehdotukset palkinnon saajaksi pitää jättää viimeistään 30. syyskuuta. Lomake ehdotusten jättämiseen on alempana tällä sivulla. 

Miten palkittava valitaan?
Palkinnon saajan valitsee raati, jolla on laajaa yhteiskunnallista sekä yhteiskunnallisen yritystoiminnan ja vaikuttavuuden asiantuntijuutta sekä merkittävää näkemystä aikamme haasteista ja mahdollisuuksista. Vuoden 2021 raadissa toimivat Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar, SUL:n puheenjohtaja Sami Itani ja Sharetriben Juho Makkonen.

Vuoden 2020 Vaikuttavin ARVO-teko

Vuoden 2019 Vaikuttavin ARVO-teko