ARVOn jäsenmäärä kasvaa

ARVO-yhteisöön on tänä vuonna tullut mukaan kahdeksan uutta jäsentä, viimeksi kesäkuussa Harjulan Setlementti ja Kuurojen Palvelusäätiö.

ARVOn jäsenmäärä on jälleen kasvanut. Uusimpia tulokkaita joukossa ovat Harjulan Setlementti ja Kuurojen Palvelusäätiö. Lisäksi tämän vuoden puolella mukaan jäseniksi ovat tulleet myös Folkhälsan Välfärd Ab, Helsinki Cup Oy, Lahden Työn Paikka Oy, Living Skills Oy, Perhon liiketalousopisto ja Seniortek.

Kaiken kaikkiaan ARVOssa on nyt mukana 47 jäsenyritystä. Verkostoomme kuuluu lisäksi lukuisia muitakin yhteiskunnallisen yritystoiminnan edistämisestä kiinnostuneita toimijoita.

“ARVO on jäsentensä ja kumppaniensa aktiivinen verkosto. Suomessa tarvitaan tällä hetkellä kenties enemmän kuin koskaan vastuullisen johtamisen uusia käytäntöjä, vaikuttavuuden todentamisen työkaluja ja innovatiivisia ratkaisuja. Hienoa, että näitä ajankohtaisia yhteiskunnallisia haasteita ratkaiseva edelläkävijöiden joukko laajenee vauhdilla.”

Jos olet kiinnostunut ARVOn jäsenyydestä, ota yhteyttä Kimmo Lipposeen, kimmo.lipponen[at]arvoliitto.fi, p. 040 758 7247.