Aamukahvit ARVOn tyyliin

ARVO järjestää jäsenilleen kevään aikana kaksi aamiaistilaisuutta. Ensimmäisten aamukahvien teemana oli Hyvän Mitta -hanke.

ARVO järjestää jäsenilleen kevään aikana kaksi aamiaistilaisuutta. Ensimmäisten aamukahvien teemana oli Hyvän Mitta -hanke.

Toukokuussa ARVOn jäsenillä on mahdollisuus kokoontua saman aamiaispöydän ääreen keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Tarkoituksena on tarjota mahdollisuus keskustelulle ja sparrailulle. Tänään keskiviikkona pureuduttiin Hyvän Mitta -hankkeeseen.

Hyvän Mitan hankepäällikkö Katja Anoschkin avasi aamun tilaisuuden kertaamalla hankkeen ykkösvaiheen tulokset ja valottamalla sitä, mitä hankkeessa on tällä hetkellä meneillään.

Hyvän tekeminen ei yksinään riitä, vaan on tiedettävä, mikä auttaa parhaiten. Tavoitteena on tehdä hyvää oikein ja todistetusti, Anoschkin tiivisti hankkeen ytimen.

Aamupalalla tarjoiltiin myös konkretiaa hankkeen etenemisestä, kun HDL-säätiön Outi Kuikanmäki esitteli yhden Hyvän Mitan toisen vaiheen pilottihankkeista. Pilottijakson aikana HDL Hoiva ja A-Klinikka kehittävät yhdessä Tampereen kaupungin kanssa Kukaan ei putoa -konseptia Tampereen huumehoidon palvelukokonaisuudessa. Tavoitteena on mm.  ehkäistä pyöröovi-ilmiötä, joka syntyy, kun asiakas lähetetään erikoissairaanhoitoon uudelleen arvioitavaksi. Hankkeen onnistumiselle on myös asetettu selkeät mittarit, joita Kuikanmäki avasi tilaisuudessa.

 

Jatkoa seuraa

Pöydän ääressä oltiin tyytyväisiä aamun antiin. Lyhyessä ajassa ehdittiin käydä läpi painava paketti asiaa vaikuttavuudesta. Myös keskustelu kävi vilkkaana koko aamupalan ajan.

Kevään mittaan ARVOn jäsenille on vielä toisetkin aamukahvit. Keskiviikkona 23.5. aamiaispöytä on jälleen katettuna klo 8.30 – 10, ja teemana on Eetti & Inno -hanke. Tutkimushankkeessa selvitettiin, mitä annettavaa yhteiskunnallisilla yrityksillä on tämän päivän Suomelle, ja nyt hankkeen loppu häämöttää: tutkimuksen tulokset julkaistaan 31.5. järjestettävässä tilaisuudessa.

Jäsenet, merkatkaa siis seuraava aamupala jo kalenteriin! Tarjolla on takuulla kiinnostavaa keskustelua ja tutkimustuloksia jokaiselle yhteiskunnalliselle yritykselle. Kutsu saapuu jäsenille sähköpostitse.