Envirovet edistää ihmisten ja eläinten terveyttä sekä hyvinvointia

ARVOn tuorein jäsen, yhteiskunnallinen yritys EnviroVet Oy on eläinlääkäreiden asiantuntijaverkosto, joka tarjoaa kunnille, hyvinvointialueille sekä yksityisille toimijoille korkealaatuisia asiantuntijapalveluita.

ELT, ympäristöterveydenhuollon erikoiseläinlääkäri Outi Lepistö kertoo lisää EnviroVetin toiminnasta.

EnviroVet on eläinlääkäreiden perustama ja omistama asiantuntijaverkosto, jonka tavoitteena on ylläpitää ja edistää ihmisten ja eläinten terveyttä ja turvallista ympäristöä. Panostamme erityisesti toimialan yhdenmukaisuuden ja laadun lisäämiseen.

Tarjoamme kunnille, hyvinvointialueille ja yksityisille korkealaatuisia asiantuntijapalveluita. Auditoimme kuntaorganisaatioita, eläinlääkäreitä, maatiloja ja teurastamoja. Varmistamme eläinten hyvinvointia ja elintarviketurvallisuutta ja perusoikeuksien toteutumista. Teemme selvityksiä ja kartoituksia, esitämme suosituksia ja toimenpide-ehdotuksia ja autamme suunnittelemaan toiminnot niin, että ne palvelevat asiakkaita yhdenmukaisesti ja laadukkaasti.

Olemme myös kehittäneet kuntien terveystarkastajille ja eläinlääkäreille suunnatun, valtakunnallisen laatujärjestelmän, jonka avulla laatutyö on helppo räätälöidä omaan organisaatioon sopivaksi. Verkkokoulutuksemme käsittelevät laadunhallintaa, virkavastuuta ja eettisyyttä sekä hyvää hallintoa.

Arvojamme ovat avoimuus, objektiivisuus ja korkealaatuisuus. Haluamme omalta osaltamme olla mukana rakentamassa entistä kestävämpää ja eettistä yhteiskuntaa.

Lue lisää EnviroVetin sivuilta.