AIknow Agency ja Kreatos Films allekirjoittivat Arvo-lupauksen

Arvo-lupauksia allekirjoitettiin maaliskuussa Arvoliiton uudella toimistolla Pasilassa.

Aino Elina Muhonen ja Sami Hakkarainen
Tuoreet Arvo-lupauksen allekirjoittajat: Aino Elina Muhonen AIknow:sta ja Sami Hakkarainen Kreatos Filmsiltä.

Yhteiskunnallisissa yrityksissä arvot, eettisyys ja yhteiskunnallisen hyvän tekeminen ovat toiminnan ytimessä ja tärkein suunnannäyttäjä myös liiketoiminnassa.

Kaikkia Arvoliiton jäseniä yhdistää eettinen perusta, josta Arvo-lupaus toimii osoituksena. Tällä kertaa Arvo-lupauksen allekirjoittaneiden joukkoon liittyivät AIknow Agency ja Kreatos Films.

AIknow Agency

AIknow on yrittäjävetoinen johdon konsultointiyritys, joka tarjoaa monipuolisia yhteiskehittämisotteeseen nojaavia palveluita kolmella palvelualueella: vaikuttavuusviestintä ja media- ja kulttuurituotannot, työyhteisöjen ja muutoksentekijöiden valmennus ja koulutus sekä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä tekevien organisaatioiden kehittämisen konsultointi.

Aino Elina Muhonen

– Tavoitteenamme on, että asiakkaidemme tekemä vaikuttava työ saa ansaitsemaansa näkyvyyttä, ihmiset kokevat työnsä ja elämänsä merkitykselliseksi ja teemme yhdessä töitä kohti parempaa maailmaa, sanoo AIknow:n toimitusjohtaja Aino Elina Muhonen.

Arvo-lupaus on AIknow:lle yksi tapa osoittaa sitoutumista arvolähtöiseen, pitkäjänteiseen ja vastuulliseen yritystoimintaan.

– Arvolupauksen 5. kohta ”Vaikuttavuus syntyy yhteistyöllä” on meille erityisen merkityksellinen. Työskentelemme systeemisillä, dialogisilla ja osallistavilla työtavoilla ihan jokaisessa projektissamme, kertoo Aino Elina. – Käytännössä se tarkoittaa sitä, että edistämme työtavoillamme yhteisen ymmärryksen syntymistä ja toimimme aktiivisena vaikuttajana sen puolesta, että eri sektorien toimijat voisivat entistä paremmin tehdä konkreettista yhteistyötä erilaisten yhteiskunnallisten teemojen parissa.

Lue lisää AIknow:n palveluista >>

Kreatos Films

Kreatos Films on kahdeksan jäsenen muodostama osuuskunta, joka tarjoaa video- ja muita audiovisuaalisia palveluita. Kreatos Films on vahvasti erikoistunut vaikuttavuuteen, ja keskittää tekemisensä yhteiskunnallista hyvää edistäviin tuotantoihin.

Sami Hakkarainen allekirjoittaa Arvo-lupauksen

– Tuotamme av-sisältöjä, joiden tarkoitusperät ovat eettisesti ja sosiaalisesti kestäviä, kertoo osuuskunnan puheenjohtaja Sami Hakkarainen.

Kreatos Filmsille Arvo-lupauksessa korostuu sen ensimmäinen kohta: vastuu ihmisistä ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

– Videoiden tekijänä vastuumme liittyy siihen, mitä videoviestintä tavoittelee ja miten vaikutamme ihmiseen, joka videon esimerkiksi somessa näkee. Teemme parhaamme sen eteen, että välitämme tarinoita ja mielikuvia, jotka edistävät kestävää kehitystä, Sami sanoo.

Kreatos Films on tehnyt yhteistyötä mm. SOS Lapsikylän ja Finnwatchin kanssa.

Tutustu Kreatos Filmsin vaikuttaviin videoihin täällä >>

Mikä Arvo-lupaus?

Arvo-lupaus on liiketoiminnan eettisyystakuu, johon tiivistyvät yhteiskunnallisen yrityksen peruspilarit. Niihin tukeutumalla tehdään kestävää, vastuullista ja vaikuttavaa toimintaa.

Lue lisää Arvo-lupauksesta >>