Tietosuojaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry (2614991-1) Eteläranta 10 00130 Helsinki info@arvoliitto.fi

ARVON HENKILÖREKISTERIT

ARVOn rekisteröimät jäsenyritysten henkilötiedot tallennetaan jäsenrekisteriin. Sähköposti- ja osoitetietoja käytetään ainoastaan jäsenviestintään. Uutiskirjeen tilaajien sähköpostiosoitteet tallennetaan suoraan palveluntuottajan omiin rekistereihin.

KERÄTTÄVÄT TIEDOT

Jäsenten yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, tallennetaan ARVOn omaan rekisteriin. Muita henkilökohtaisia tunnistetietoja ei tallenneta.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTÖN TARKOITUS

Yksittäisen käyttäjän tietoja käytetään jäsenviestintään ja laskutukseen. Laskutusjärjestelmissä henkilöiden nimi ja osoitetietoja luovutetaan tilitoimistolle laskujen kohdistamiseen jäsenen ja ARVOn välisessä maksuliikenteessä.

HENKILÖTIETOJEN SUOJAUS

Kaikki henkilötiedot ovat tallennettuina ympäristöön, jossa fyysinen ja tietotekninen suojaus estää ulkopuolisen käytön. Jokaisella järjestelmän käyttäjällä on henkilökohtainen tunnus ja salasana, jolla pääsee tietystä tietoverkosta käsiksi rajattuun tietoon.

TIETOJEN SÄILYTYS

Henkilötietoja kirjanpidossa säilytetään kirjanpidon säilytyssääntöjen mukaisesti.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN RAJOITTAMINEN JA TIETOJEN MUUTTAMINEN

Mikäli henkilötietojen käsittelyä halutaan rajoittaa, tietoja halutaan poistaa tai siirtää pseudonyymin taakse, saada kopio tallennetuista tiedoista tai korjata olemassa olevaa tietoa, tai muuten sinulla on kysyttävää tietojen käsittelystä ARVOssa, ota yhteyttä sähköpostitse info@arvoliitto.fi.