Haussa jälleen vuoden vaikuttavin ARVO-teko!

ARVO etsii jälleen Suomen Vaikuttavinta ARVO-tekoa. Nyt jo viidettä kertaa järjestettävällä kilpailulla halutaan löytää yrityksiä ja yhteisöjä, joiden toiminnassa yhdistyvät laajat yhteiskunnalliset vaikutukset ja innovatiivinen toimintatapa yhteiskunnan, ihmisten tai ympäristön hyväksi. Ehdotuksia voi jättää ARVOn nettisivujen lomakkeen kautta 20.9. asti.

 

ARVO etsii taas Suomen Vaikuttavinta ARVO-tekoa. Nyt jo viidettä kertaa järjestettävällä kilpailulla halutaan löytää yrityksiä ja yhteisöjä, joiden toiminnassa yhdistyvät laajat yhteiskunnalliset vaikutukset ja innovatiivinen toimintatapa yhteiskunnan, ihmisten tai ympäristön hyväksi.

Kilpailu on avoin kaikille, sekä pienille että suurille toimijoille, toimialasta riippumatta. Palkittavalla teolla täytyy kuitenkin olla kasvumahdollisuuksia, ja teon yhteiskunnallinen vaikuttavuus pitää pystyä todentamaan uskottavasti.

”Yhteiskunnallisilla yrityksillä, järjestöillä ja monilla muilla vahvan mission pohjalta toimivilla on tärkeä rooli yhteiskunnan ongelmien ratkaisemisessa. Vaikuttavin ARVO-teko -kilpailulla haluamme tuoda esille parhaita esimerkkejä siitä, miten innovatiivisilla ratkaisuilla voidaan tuottaa positiivisia vaikutuksia; säästetään yhteisiä varoja ja lisätään ihmisten hyvinvointia. Arvopohjainen ja vaikuttava liiketoiminta ansaitsee arvostusta ja näkyvyyttä”, ARVOn toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen sanoo.

”Työn yhteiskunnallisen vaikuttavuuden osoittaminen on äärimmäisen tärkeää, ja me ARVOssa olemme aktiivisesti mukana luomassa Suomeen malleja ja työkaluja, joilla yhteisöt voivat todentaa vaikuttavuuttaan”, Lipponen sanoo.

 

EHDOTUKSIA VOITTAJAKSI VOI JÄTTÄÄ 20. SYYSKUUTA SAAKKA

Vuoden Vaikuttavin ARVO-teko-kilpailu alkaa joka vuosi Arvon päivänä 3. heinäkuuta. Kilpailu järjestetään nyt viidettä kertaa.

Kuka tahansa voi jättää ehdotuksia palkinnon saajaksi. Ehdotusten takaraja on 20. syyskuuta. Yritykset ja yhteisöt voivat ehdottaa kilpailuun myös itseään. Ehdotukset jätetään lomakkeella täällä.

Kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan 26.11.2019.

 

AIEMMAT PALKINNON SAAJAT

2018: Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelma
Kunniamaininnat: Invalidisäätiön Live Palveluiden Ponnahduslauta takaisin työelämään -kehittämishanke ja WAU ry:n maksuttomat ja liikunnalliset matalan kynnyksen kerhot.

2017: HUS:n Painonhallintatalo.fi
Kunniamaininnat: Autismisäätiön työllisyyttä edistävät palvelut ja Nicehearts ry.

2016: SOS-Lapsikylän kehittämä Varkauden malli.
Kunniamaininta: Y-säätiön M2-Kodit päätöksestään alentaa kaikkien asuntojensa vuokria.

2015: TeamPlanet
Kunniamaininnat: HelppoAsu ja Laajasalon nuorten kesätyöprojekti (Osuuskunta Ehta, Saaremme lähiosuuskunta, Laajasalo-Degerö Seura ry)

Lue lisää kisasta ja ehdota omaa suosikkiasi täällä.