Vaikuttavuudesta liiketoimintaa -tapahtuma Tampereella 27.10.

Tervetuloa mukaan Vaikuttavuudesta liiketoimintaa -tapahtumaan! Luvassa on avartavia näkökulmia kestävään ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaan yritystoimintaan.

Millaista on vaikuttava liiketoiminta ja miten sitä voidaan edistää Pirkanmaalla? Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia, oppimaan uutta ja verkostoitumaan!

Aika: pe 27.10. klo 9–12 
Paikka: 
Kohtaamisia-tila, Satakunnankatu 18 A, Tampere

Ohjelma

9.00 Aamukahvi

9.30 Liiketoiminnalla kestävä vaikutus – yritykset muutoksentekijöinä
Katja Anoschkin, ARVO ry

9.50 Vaikuttavat yrityscaset

Missiona monimuotoisempi työelämä – SunUra Oy
Kimmo Laitinen, yhteiskunnallinen kasvuyrittäjä, toimitusjohtaja 

SunUran perustivat Espoossa vuonna 2013 pitkäaikastyöttömien ja osatyökykyisten henkilöiden auttamisen parissa työskentelevät asiantuntijat. Työllisyys- ja valmennuspalveluita tarjoava SunUra palkittiin vuonna 2022 KasvuOpenin #vastuullisuusteko -tunnustuksella ja se on saanut myös Kauppalehden Kestomenestyjät -sertifikaatin.

Missiona kestävä elämäntapa – osuuskunta Ehta Raha
Kimmo Hokkanen, yhteiskunnallinen sarjayrittäjä, aktivisti 

Kimmo Hokkanen on ollut perustamassa useita yrityksiä, joilla on uudistavaan talouteen tai oikeudenmukaiseen vihreään siirtymään liittyvä yhteiskunnallinen missio. Osuuskunta Ehta Rahan tehtävänä on auttaa paikallisia yhteisöjä ja yrityksiä kestävämpään elämäntapaan siirtymisessä.

Missiona parempi vanhuus – Kontu
Teo-Ilmari Tuovinen,
perustaja, talousjohtaja, Osakeyhtiö 2.0

10-vuotias Osakeyhtiö 2.0 on sosiaali- ja terveysalan henkilöstön perustama yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä ravintola- ja ateriapalveluita. Yrityksen tavoitteena on rakentaa yhdessä hoivatyön uusi normaali, jossa mahdollistuu ikäihmisten hyvinvointi ja laadukas loppuelämä.

10.50 Tauko

11.00 Paneeli: Miten Pirkanmaalla voidaan lisätä ja kannustaa vaikuttavaa yritystoimintaa?

Marko Lehtimäki, toimitusjohtaja, Ensimetri
Tia Kataja, asiantuntija, YES-verkosto
Kirsi Konola, toimitusjohtaja, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö
Aamos Heikkilä, Chairperson, Tampere Entrepreneurship Society ry

Kenelle?

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki teemasta kiinnostuneet yritysten ja oppilaitosten edustajat, yrittäjyyskasvatustoimijat sekä päättäjät. Tapahtuma on maksuton. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä >> 

Järjestäjät

Tilaisuuden järjestävät Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry ja Ensimetri. Tapahtuma on osa Vaikuttavuudesta liiketoimintaa – uusia työkaluja yrittäjyyskasvatukseen -koulutusta, joka toteutetaan Yksityisyrittäjäin säätiön tuella.