Vaikuttavuudesta liiketoimintaa -tapahtuma Helsingissä 25.10.

Tervetuloa mukaan Vaikuttavuudesta liiketoimintaa -tapahtumaan! Luvassa on avartavia näkökulmia kestävään ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaan yritystoimintaan.

Millaista on vaikuttava liiketoiminta ja miten sitä voidaan edistää pääkaupunkiseudulla? Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia, oppimaan uutta ja verkostoitumaan!

Aika: ke 25.10. klo 12–15 
Paikka: 
Diak Kalasataman kampus, Kyläsaarenkuja 2, Helsinki

Ohjelma

12.00 Kahvi

12.30 Liiketoiminnalla kestävä vaikutus – yritykset muutoksentekijöinä
Katja Anoschkin, ARVO ry

12.50 Vaikuttavat yrityscaset

Missiona yksinäisyyden vähentäminen – Kaverisovellus
Arla Joensuu, co-founder, yhteiskunnallinen yrittäjä, Superlaiffi Oy

Superlaiffi Oy on suomalainen startup-yritys, jonka tavoitteena on helpottaa yhteiskuntaa koskettavaa yksinäisyyden ongelmaa. Superlaiffi on kehittänyt kaksi digitaalista tuotetta, Kaverisovelluksen aikuisille ja Frendien nuorille yksinäisyyden helpottamiseksi ja sosiaalisen hyvinvoinnin tueksi.

Missiona kaikkien oikeus työhön – Hemmakoti
Marika Pendolin, perustaja, Pendola Oy

Pendola Oy:n Hemmakoti on Suomen ensimmäinen verkkopalvelu, joka yhdistää kotipalveluiden palveluntuottajat sekä kotitaloudet ketterästi verkossa. Missiona on tuottaa kevyempää arkea, rohkeasti innostaen ja aidosti kannustaen.

Sosiaalinen vastuu ja kumppanuudet – Live-säätiö
Annika Lipponen, asiakkuuspäällikkö, Live-säätiö

Live-säätiö tuottaa kuntoutus-, työllisyys- ja valmennuspalveluita, joiden tavoitteena on edistää  työllistymistä, työssä pysymistä ja työssä jaksamista. Live tekee yhteistyötä Hemmakodin kanssa. Esimerkiksi ikkunanpesukampanjassa asiakkaat tilasivat pesun Hemmakodin kautta ja samalla työllistivät Live-opiston opiskelijoita. Yhteistyötä tehdään myös Me osataan! Omilla taidoilla työelämään -hankkeessa, jossa yrittäjyysvalmentajamalli sekä yrittäjyyttä tukevien toimintatapojen kehittäminen tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden pohtia ja kokeilla omanlaisen työelämäpolun luomista.

13.50 Tauko

14.00 Paneelikeskustelu: Miten pääkaupunkiseudulla voidaan lisätä ja kannustaa vaikuttavaa yritystoimintaa?

Ari Nieminen, lehtori, Diakonia-ammattikorkeakoulu
Jukka Mikkonen, maajohtaja, Unicus Oy
Verneri Välimaa, co-founder, Wicked Helsinki ry
Maria Korpisalo, projektipäällikkö, Helsingin kaupunki

Kenelle?

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki teemasta kiinnostuneet yritysten ja oppilaitosten edustajat, yrittäjyyskasvatustoimijat, päättäjät sekä opiskelijat. Tapahtuma on maksuton. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä >> 

Järjestäjät

Tilaisuuden järjestävät Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry ja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Tapahtuma on osa Vaikuttavuudesta liiketoimintaa – uusia työkaluja yrittäjyyskasvatukseen -koulutusta, joka toteutetaan Yksityisyrittäjäin säätiön tuella.