ARVO-webinaari: Psykologinen joustavuus työyhteisön voimavaraksi

Miten mielen hyvinvointia ja työskentelytaitoja voi kehittää osana työpaikan arkea? Tule ARVO-webinaariin kuulemaan keinoista, joilla yhteiskunnallinen yritys voi edistää henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia ja merkityksellisyyden kokemusta!

Aika: ti 27.2. klo 9–10
Alusta: Teams (linkki toimitetaan ilmoittautumisvahvistuksessa)

Webinaarissa tutustut siihen, mitä psykologinen joustavuus on yksilön kyvykkyytenä ja miten se vaikuttaa hyvinvointiin. Kuulet myös viimeisimmästä tutkimuksesta liittyen hyväksymis- ja omistautumisterapia (HOT) -pohjaisiin interventioihin työpaikoilla.

Kuulet Helsingin Yliopiston WELLS kurssi-innovaatiosta, jossa psykologisen joustavuuden taitoja kehitetään yhdessä työelämässä tarvittavien työskentelytaitojen kanssa osana työarkea. Webinaarin osallistujilla on myös mahdollisuus tulla mukaan maksuttomaan pilottiin.

Webinaarin teemat:

  • Mielen hyvinvointi ja merkityksellisyyden johtaminen työpaikan arjessa
  • Mitä on psykologinen joustavuus ja miten se vaikuttaa hyvinvointiin?
  • Hyvinvoinnin ja työskentelytaitojen kehittäminen Wells-kurssin avulla

Webinaari on suunnattu erityisesti yhteiskunnallisten yritysten johdolle, esihenkilöille, tiiminvetäjille ja henkilöstön hyvinvoinnista vastaaville. Kaikki teemasta kiinnostuneet ARVOn jäsenorganisaatioiden työntekijät ovat tervetulleita mukaan.

Puhujat:

Helsingin yliopisto / Wells Finland:

  • Henna Asikainen, Kasvatustieteiden tohtori, yliopistopedagogiikan dosentti, Wells-kurssin kehittäjä
  • Aino Elina Muhonen, Business development lead

Tutustu aiheeseen: Wellsfinland.fi