ARVO-webinaari 7.11.: Saavutettavuus ja neurokirjo – yhdessä kohti inklusiivisempia digitaalisia palveluita

Webinaari tarjoaa arvokasta tietoa ja oivalluksia siitä, kuinka voimme tehdä digitaalisista palveluista saavutettavampia kaikille, ottaen erityisesti huomioon neurokirjon. Tervetuloa mukaan!

Euroopan esteettömyyssäädös on pantava täytäntöön kansallisessa lainsäädännössä kaikissa EU-maissa 28. kesäkuuta 2025 mennessä. Miten tämä vaikuttaa digitaalisten palveluiden saavutettavuusvaatimuksiin? Miten saavutettavat digitaaliset palvelut voivat edistää liiketoimintaa ja lisätä kilpailukykyä?

Digitaalinen maailma ilman saavutettavuutta on kuin kirjasto ilman ovea – älä jätä asiakkaitasi ulkopuolelle vaan tule mukaan oppimaan!

Ajankohta: ti 7.11. klo 9–10
Alusta: Teams (osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille vahvistusviestissä, muistathan tarkistaa roskapostikansiosi)

Webinaarin kohokohdat

  • Mitä neurokirjolla tai neuromonimuotoisuudella tarkoitetaan ja miten se vaikuttaa digitaaliseen vuorovaikutukseen?
  • Todellisia tarinoita ja esimerkkejä siitä, kuinka saavutettavuus ja neurokirjon huomiointi voivat parantaa käyttäjäkokemusta ja edistää liiketoiminnan kasvua ja kilpailukykyä
  • Euroopan esteettömyyssäädöksen mukanaan tuomat muutokset saavutettavuusvaatimuksiin -milloin ja mitä minun tulee tietää?
  • Kysymyksiä ja vastauksia – Mahdollisuus keskustella ja oppia lisää

Puhujat

  • Salka Salkoharju, konsultointipäällikkö, Unicus – Neurokirjo asiantuntijatyössä
  • Unicus Oy – Saavutettavuuden asiantuntijat
  • Jukka Mikkonen, toimitusjohtaja, Unicus Oy – Referenssitarina: Helsingin kaupungin menestyksekäs saavutettavuus

Järjestäjät

Webinaarin järjestävät Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry ja Unicus OY. Unicus Oy on IT-alan yritys, jossa neurokirjo on vahvuus. Yritys palkkaa konsulteiksi ainoastaan autismikirjon IT-osaajia. Tilaisuus on maksuton ja avoin ARVO ry:n jäsenyritysten edustajille.